Jeroen Meus helpt u met kerstdiner in ‘Dagelijkse kerst’

Zit u met de handen in het haar voor uw kerstdiner? Dan stemt u vanaf 16 december maar beter af op de tijdelijke kerstspecial van Jeroen Meus op Eén. ‘Dagelijkse kost’ wordt voor twee weken ‘Dagelijkse kerst’ en geeft inspiratie voor tal van feestelijke recepten.

Vanaf 16 tot en met 20 december bereidt Jeroen Meus in ‘Dagelijkse kerst’ naar goede gewoonte een integraal kerstmenu. Zo leert u op een eenvoudige manier gevarieerde koude hapjes, een klassieke steak béarnaise, een kalkoenrollade en zelfs een aangepaste soezenkerstboom als dessert maken.

Na het kerstmenu volgen vanaf 23 december nog allerhande gerechten die geknipt zijn voor de feestdagen. Een zeevruchtenschotel, een gevulde zalmbonbon of een mals gebraden hoevekipje bijvoorbeeld. Om iedereen de kans te geven om op tijd te plannen en inkopen te doen, staan de recepten al vanaf 13 december op de website van Eén.