Kapper Katy Perry opent studio in Antwerpen

Alex Valverde en Ed Moelands hebben als make-upartiest en kapper hun sporen verdiend in de internationale modewereld, maar binnenkort strijken ze neer in België. Meer bepaald in Antwerpen, waar het duo de ‘Alex & Ed Studio’ opent aan de kaaien.

Het duo werkte in het verleden al voor modemagazines zoals Vogue, ID en Harper’s Bazaar en voor modehuizen als Dior, Hugo Boss, AF Vandevorst, Maison Martin Margiela en Yves Saint Laurent. Ed Moelands was de vaste kapper van Shakira en ook Katy Perry zat regelmatig in zijn stoel, Alex Valverde werkte met alle grote make-upartiesten en is ondertussen al drie jaar de ambassadeur van het make-upmerk MaxFactor.

Met een klein professioneel team wil het duo zijn internationale ervaring gaan delen met klanten in de nieuwe studio die in december opent. Alex en Ed werken met de producten van Sebastian Professional, System Professional en natuurlijk MaxFactor. Dat ze beiden ook een hart voor kunst hebben, bewijst het feit dat ze geen roddelbladen, maar mini kunstboeken voorzien .

Ernest Van Dijckkaai 10, 2000 Antwerpen - 03/344 92 44