Bewakingscamera filmde crash Paul Walker
Foto: IMAGEGLOBE
Entertainmentwebsite TMZ.com heeft een bewakingsvideo gepubliceerd waarop het auto-ongeluk van acteur Paul Walker op de achtergrond te zien is.

De beelden tonen een vrijwel lege straat. Na een ontploffing ontstaat er een vuurzee en stijgt er erg veel rook op. Verscheidene auto's komen daarna aangereden om hulp te bieden.

Straatrace?

De rode Porsche waarin ‘Fast & Furious’-ster Paul Walker zondag om het leven kwam reed mogelijk veel te snel, maar dat is niet op te maken uit de beelden. De politie kreeg zelfs een tip binnen dat de acteur en zijn vriend deelnamen aan een straatrace.

Volgens verschillende getuigen is de plaats van het ongeval een populaire plaats voor straatraces.

De autopsie van Paul Walker kan overigens nog niet worden uitgevoerd. De lijkschouwer meent dat zijn lichaam zo zwaar is verbrand dat identificatie onmogelijk is zonder gebitsinformatie.

Paul Walker en zijn vriend Roger Rodas lieten zaterdagnamiddag het leven na een zwaar ongeval in het Californische Valencia. De twee maakten een ritje in een rode Porsche, die even later tegen een lantaarnpaal en een boom terechtkwam en vervolgens volledig uitbrandde.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig