Drie tienerbroers uit Couvin al 48 uur vermist
Foto: Child Focus

Drie broers van 13, 15 en 17 jaar uit Couvin, een dorp in de provincie Namen, zijn sinds vrijdagavond vermist. Twee van hen liepen eerder al eens van thuis weg. Dat laat Child Focus zondag weten.

De drie broers - Joackim (17), Donovan (15) en Rudy (13) Bianchini - zijn sinds vrijdagavond vermist. Hun ouders hebben sindsdien niets meer van hen vernomen.

De oudste en de jongste broer liepen in het verleden al eens van huis weg, aldus het parket van Dinant. 'Momenteel blijft het een geval van weglopen, maar het is ondertussen al bijna 48 uur dat we geen nieuws hebben. Ze hebben geen gsm en het is dus moeilijk ze te lokaliseren. De ziekenhuizen zijn gecontacteerd, maar zonder succes', zegt een substituut van het parket.

Joackim (1,75 meter) heeft middellang licht kastanjebruin haar en draagt een bril. Op het ogenblik van zijn verdwijning droeg hij een zwarte joggingbroek, een grijze pull met lange mouwen, een marineblauwe vest en zwart met witte baskets van het merk Puma. Donovan (1,75 meter) heeft een bril en kortgeschoren donker haar. Hij droeg een zwarte trainingsbroek, een witte sweater, een zwarte jas en witte Nike-baskets.

Rudy (1,55 meter) heeft kortgeschoren donker kastanjebruin haar en droeg een zwarte trainingsbroek, een koningsblauwe sweater met lange mouwen en zwarte baskets van het merk Umbro.

Wie informatie heeft over de drievoudige verdwijning, kan terecht op het nummer 116000. Een volledige beschrijving en foto is beschikbaar op www.childfocus.be .

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig