Luzon: 'Dit was een echte off-day'
Foto: Belga
Standard won op de 16e speeldag in de Jupiler Pro League met 1-0 van Bergen. Daarmee was meteen alles gezegd want de Rouches speelden erg pover tegen de rode lantaarn. Coach Guy Luzon was dan ook allesbehalve tevreden. 'Aanvallend was het slecht. Er was te weinig beweging, te weinig kansen... Dit was een off-day', aldus Luzon.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

 

'Ik ben niet tevreden en erg teleurgesteld met de prestatie vandaag', stelde Luzon. 'Maar dat zijn de spelers ook. We brachten geen kwaliteit en speelden erg middelmatig. Het enige positieve is dat we de drie punten thuis houden en opnieuw geen tegengoal slikten. Aanvallend was het slecht. We creërden nauwelijks kansen...' 

Het publiek was niet mals voor topschutter Michy Batshuayi. 'Michy heeft ons al veel punten bezorgd. Dat mogen we niet vergeten. Vandaag was hij niet goed maar dat gold voor alle spelers. Michty heeft talent en zal nog heel belangrijk zijn voor ons. Bovendien zijn we terug leider. Punten pakken in moeilijke wedstrijden is typisch voor een topclub', besloot Luzon.