Designfabrikant Vitra houdt jaarlijkse stockverkoop
Foto: rr
De Belgische tak van de Zwitserse designfabrikant Vitra houdt op zaterdag 14 december zijn jaarlijkse stockverkoop van toonzaalmodellen. Hét moment voor wie een designklassieker op de kop wil tikken.

Vitra (fabrikant van onder andere de klassiekers van Charles en Ray Eames en de .03 Chair van Maarten Van Severen) stelt zowel een groot deel uit de 'Homecollectie' ten koop (sofa's, klokken, lampen, stoelen), alsook bureaustoelen en vergadertafels voor kantoor te koop aan uitzonderlijke prijzen tot vijftig procent korting.

Wie zijn aankopen eerst grondig wil voorbereiden, kan tijdens de kijkdag op 13 december het aanbod al even gaan inspecteren, maar reserveren of kopen is er dan helaas nog niet bij. Daarvoor wordt het aanschuiven op zaterdagochtend. Via de Facebookpagina van de meubelfabrikant worden donderdagavond al enkele sfeerfoto's van de showroom onthuld.

Nog belangrijk om te weten: op de stockverkoop kunt u zowel cash als met bankkaart betalen (maar geen kredietkaarten), en gekochte items moet u meteen meenemen en zelf kunnen transporteren.

Praktische info:

De Vitra Belgium Stockverkoop gaat door op zaterdag 14 december in de showroom en het depot 2, Woluwelaan 137 in Diegem, van 09.00 tot 15.00 uur. De kijkdag vindt plaats op vrijdag 13 december van 8.30 tot 17.30 uur.