Instagram eindelijk naar Windows Phone
Foto: rr

Fans van de retrofoto’s van Instagram met een Windows Phone hebben er even op moeten wachten, maar de app is nu dan toch beschikbaar in de Windows Phone Store.

Dat schrijft Instagram op zijn bedrijfsblog. Het sociale fotonetwerk is immens populair bij smartphonegebruikers. In zijn begindagen was de Instagram-appexclusief voor iPhone-bezitters. Dertig miljoen gebruikers later, in maart 2012, kwam het fotonetwerk met een Android-variant. Daarna werd Instagram voor een miljard dollar overgenomen door Facebook, en intussen pronken ze trots met hun gemeenschap van 150 miljoen gebruikers.

Of daar met de komst van deze nieuwe versie voor Windows Phone nog eens vele miljoenen gebruikers bijkomen lijkt onwaarschijnlijk, maar het mobiele Windows-platform is wel lang een blinde vlek geweest voor de ontwikkelaars van Instagram.

De Windows Phone-versie van Instagram is beschikbaar in de Windows Store , maar heeft wel nog het bètalabel opgekleefd. ‘We zijn er nog niet klaar mee, en ons team zal de Windows-app verder blijven ontwikkelen om gebruikers de best mogelijke Instagram te bezorgen’, luidt het op de blog.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig