App toont welke restaurants nog een tafeltje vrij hebben

Tablebooker, de online reservatietool voor restaurants, heeft een eigen app gelanceerd waarmee het mogelijk is om meteen een overzicht te krijgen van de restaurants die op dat moment nog een tafeltje vrij hebben.

Een terrasje onverwachts laten volgen door een restaurantbezoek of na de file toch maar beslissing om het koken aan iemand anders over te laten? De online reservatietool Tablebooker heeft deze week een app gelanceerd die een overzicht geeft van de restaurants in de buurt die open zijn én die nog een tafeltje vrij hebben.

Met de app van Belgische makelij kunt u bovendien meteen reserveren, zonder telefoontjes of e-mails, en krijgt u een automatische bevestiging van uw reservatie.

Momenteel nemen ongeveer honderd adressen deel - vooral in het Antwerpse en het Leuvense, van de betere brasserie tot bekende culinaire adressen zoals The Glorious en l’épicerie du Cirque - en nog een vijftigtal andere restaurant worden weldra bijgevoegd aan de app.

De Tablebooker-app is niet alleen gericht op foodies, maar maakt het ook de Belgische restaurateurs een stuk gemakkelijker: met de tool tablemanager kunnen de restauranthouders immers alle reservaties 24/7 beheren en kunnen zij hun restaurant elke dag automatisch (en vooral optimaal) laten indelen, wat hen tijd bespaart die ze zo aan hun keuken kunnen schenken.