SHOPSPOT. Vijf keer nieuw in Antwerpen
Foto: rr
Wie binnenkort een shoppingtripje naar modestad Antwerpen heeft gepland, kan deze vijf nieuwe (of vernieuwde) winkels alvast aan zijn route toevoegen.

- NATAN -

Edouard Vermeulen mag dit jaar dertig jaar Natan vieren met een gloednieuwe boetiek in Antwerpen. Vermeulen zocht inspiratie in de grote hotels uit de jaren 1930 en speelde zijn eigen visie op architectuur en belijning uit. Hij is niet voor niks binnenhuisarchitect van opleiding.

Huidevetterstraat 44, www.natan.be

- TWIN-SET -

Twin-Set Simona Barbieri, heet het merk officieel, maar iedereen zegt Twin-Set. Het Italiaanse label heeft er sinds vorige week een flagshipstore bij in Antwerpen, nadat het ook al de Louizalaan in Brussel veroverde.

Schuttershofstraat 50, www.twin-set.it

- EMPORIO ARMANI -

Niet alleen de vernieuwde boetiek van Emporio Armani opende onlangs de deuren, Antwerpen kreeg ook een vestiging van Armani Jeans. Bij de eerste winkel valt vooral de omvang op: twee verdiepingen en daarmee bijna een Armani-warenhuis. De inrichting komt uit het brein van Giorgio himself.

Hopland 16-22 en Leysstraat 30, www.armani.com

- KIM STUMPF -

De jonge Belgische ontwerpster Kim Stumpf studeerde in 2007 af aan La Cambre, deed ervaring op bij Haider Ackermann, Bruno Pieters, Vivienne Westwood en Natan, en lanceerde twee jaar geleden haar eigen label met nu ook een flagship store in Antwerpen.

Lombardenstraat 18, www.kimstumpf.com

- KARL LAGERFELD STORE -

Na Parijs, Amsterdam, Berlijn, München, Peking en Shangai is ook Antwerpen op 7 november een concept store van Karl Lagerfeld rijker. De winkel met een slordige oppervlakte van 150 vierkante meter zal zijn eigen kledingcollecties verkopen samen met heel wat verschillende accessoires van handtassen en horloges, tot brillen en sjaals.

Schuttershofstraat 53, www.karl.com

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in