Trouw onderbroken voor tv-programma en naar huis met troostprijsje
Chantal en Kris moesten zonder centen terug naar hun trouwfeest. Foto: vier

Chantal en Kris geraakten op tijd van hun huwelijksfeest naar de studio van Vier-programma De Val van 1 Miljoen, maar gingen daar jammer genoeg zonder centen naar huis.

Ze waren er in elk geval op tijd: Chantal De Rechter (42) en Kris Latré (43) uit Hemiksem. Zij in een lang, aansluitend wit-paars trouwkleed met halternek, hij strak in het pak. ’s Middags hadden ze elkaar het jawoord gegeven, ’s avonds lieten ze hun 90 gasten even achter en raceten ze in een rode Ferrari naar de tv-studio van De Val van 1 Miljoen.

Acht meerkeuzevragen scheidden Chantal en Kris van een miljoen euro cash. Geld waarmee ze hun droomreis in Afrika wilden verwezenlijken.

‘We hebben toch even getwijfeld om het te doen’, vertelden ze eerder in deze krant. ‘Maar onze kinderen vonden dat we dit niet mochten laten schieten.’

Het koppel bleek vlotte beslissers – ‘het moet vooruitgaan hé, ze wachten op ons’ – maar bleef bij vraag vier, wie als eerste in een motorvliegtuigje de Middellandse Zee overvloog, met 0 euro over.

Dat bleek geen grond voor een eerste echtelijke ruzie, de twee waren niet van plan hun mooiste dag te laten verpesten. ‘Nu zijn we gewoon eerder op het feest.’ Van presentatrice Evy Gruyaert kregen ze wel een mooie bos bloemen.