Oude Brusselse tram omgebouwd tot hippe frituur
Foto: © Le Tram de Boitsfort

Wat krijg je als de upcyclingtrend en het toenemend succes van eetkraampjes combineert? Le Tram de Boitsfort, een oude tram omgebouwd tot frituur, is sinds september terug te vinden in Watermaal-Bosvoorde.

Dineren in een rijdende tram is niet nieuw voor de Brusselaars, die bij de Tram Experience een driegangenmenu van sterrenchefs worden voorgeschoteld. Le Tram de Boitsfort gooit het over een andere boeg, ten eerste omdat u de omgebouwde tram steeds op dezelfde plaats treft. En ten tweede door frietjes en hamburgers met democratische prijzen op het menu te zetten.

De tram - het oude model 7000 - werd volledig omgebouwd en kreeg een fris interieur met aan de ene kant een keuken, aan de andere kant een aantal zitplaatsen. Verwacht u hier evenwel niet aan de typische frituurbereidingen, maar aan hamburgers gourmets, finger foods en cheese cake als dessert.

Praktische info:

Le Tram de Boitsfort aan het Andrée Payfa-Fosseprezplein in Watermaal-Bosvoorde is zeven dagen op zeven open, telkens van 12.00 tot 14.00 uur en van 18.00 tot 22.00 uur. Meer informatie vindt u terug op de Facebookpagina.