Sergio Herman maakt naam nieuw restaurant bekend
Foto: pn

Het nieuwe restaurant van Sergio Herman en zijn collega Nick Bril in Antwerpen zal The Jane heten. Eind januari openen de twee heren de deuren van hun culinair stulpje.

Het restaurant werd in de media voorgesteld met de projectnaam La Chapelle omdat de twee koks de kapel van een voormalig militair ziekenhuis onder handen lieten nemen. Samen met ontwerper Piet Boon zijn ze al ruim twee jaar bezig met de voorbereidingen van het pand dat nog voor het einde van het jaar de deuren zou moeten openen.

Maandag werd de echte naam van het restaurant onthuld: The Jane. ‘We wisten meteen dat het een vrouwennaam moest krijgen. En de fictieve dame Jane heeft dezelfde eigenschappen als ons restaurant’, zegt Bril in het officiële persbericht. ‘The Jane is chic, sensueel en spannend maar heeft een donker rock-‘n-rollrandje. Net zoals onze droomvrouw.’

Wat we mogen verwachten van het nieuwe restaurant? Je zal er van dinsdag tot en met zaterdag kunnen lunchen en dineren. Het restaurant zal ook over een cocktailbar beschikken waar kleine en snelle gerechten worden geserveerd: The Upper Room Bar. Op dit moment kan er nog niet worden gereserveerd. De reserveringen gaan pas open als de exacte openingsdatum vaststaat.