Het blijft (nog even) droog
Foto: Johny Hemelsoen

Vandaag en morgen wordt er nog geen regen verwacht. Het blijft zelfs nog redelijk warm en de zon is geregeld van de partij. Vanaf woensdag is het echter gedaan met het mooie weer.

Het blijft maandagmiddag droog en er is ook geregeld zon. De wind waait zwak uit veranderlijke richtingen. Aan de kust staat een zwakke tot matige zuidwestenwind. De maxima bedragen 15 tot 19 graden. Maandagavond en -nacht is het wisselend bewolkt. In gebieden met opklaringen kan opnieuw mist ontstaan. Ten zuiden van Samber en Maas wordt het zwaarbewolkt. De minima bedragen 8 tot 11 graden.

Na het optrekken van de mist is er dinsdag af en toe zon. Later neemt de bewolking toe vanuit het westen, maar het blijft droog. De wind waait zwak, later zwak tot matig uit het westen tot zuidwesten. De maxima bedragen 15 tot 19 graden.

Van woensdag tot en met zondag krijgen we wisselvallig herfstweer met regelmatig buien en vooral donderdag vrij veel wind. Het wordt ook kouder. Woensdagmiddag is het nog zowat 15 graden. Daarna blijft het kwik bij ongeveer 12 graden steken.