Menzo: 'Kwaliteit beide teams maakt het verschil'
Foto: Belga
Lierse kon op de negende speeldag in de Jupiler Pro League niet winnen op het veld van Anderlecht. De Pallieters gingen met 2-0 onderuit maar speelden wel een goede partij. 'Ik kan mijn spelers niets verwijten want we hebben een uur goed meegedaan', zegt Lierse-coach Stanley Menzo.

Jupiler Pro League op Sportwereld.be

 

'Het is spijtig dat de eerste goal van Anderlecht valt uit buitenspel maar daar verander je niets meer aan. Of er meer inzat als die goal niet valt, weet je niet. Uiteindelijk maakt het verschil in kwaliteit tussen Anderlecht en Lierse het verschil. In keuzes, in handelingen... Ik kan mijn spelers echter niets verwijten want we hebben een uur goed meegedaan', besluit Menzo.

'Deze prestatie was de verdienste van heel de ploeg', stelt Lierse-doelman Nathan Goris. 'We werden niet weggespeeld door Anderlecht omdat onze organisatie goed stond. Dat die goal dan toch valt, was jammer. Maar tegen Anderlecht moet je altijd een beetje geluk hebben. Op dit moment is onze goede wedstrijd dus geen troost maar we kunnen dit wel meenemen. We weten dat we door onze organisatie het elk team lastig kunnen maken.'