Music for Life laat u zelf kiezen
Foto: Jokko - Studio Brussel
Bij Music for Life, de solidariteitsactie van Studio Brussel, kiest u dit jaar zelf welk goed doel u wil steunen. Editie 2013 van de radiomarathon vindt plaats in het provinciaal recreatiedomein De Schorre in Boom.

Van 17 tot en met 24 december organiseert Studio Brussel de achtste editie van Music for Life. Dit jaar geen Glazen Huis meer, maar ‘De Warmste Week’. Een andere nieuwigheid is dat er dit jaar ook meer dan één goed doel is. Wie Music for Life wil steunen, kan immers zelf kiezen voor welk goed doel ze geld inzamelen. De voorbije edities werd er altijd gewerkt rond een specifiek thema.

'Waarom zouden we één goed doel uitpikken als we kunnen samenwerken met zoveel vzw’s die zich al inzetten voor een solidaire samenleving?', zegt Studio Brussel-nethoofd Jan Van Biesen. ‘We geloven dat een solidariteitsactie als Music for life anno 2013 enorm relevant en warm is als we die nog meer met iedereen samen kunnen maken. Daarom willen we dit jaar iedereen zelf laten kiezen voor welk goede doel ze zich willen inzetten.'

Een goed doel voorstellen kan vanaf vandaag op de website van Music for Life . Het is de Koning Boudewijnstichting die de voorgestelde organisaties goed- of afkeurt, op basis van een aantal criteria.

Meer details over editie 2013 van Music for Life geeft Studio Brussel begin december.