AS Monaco won met 1-0 van Lorien en neemt daarmee opnieuw de leiding in de Franse Ligue 1 over van Saint-Etienne. Falcao tekende voor de enige goal vanaf elf meter. Saint Etienne won zaterdag op de vijfde speeldag van Valenciennes en verwees zo PSG naar de derde plaats. Montpellier en Marseille bleven allebei steken op een gelijkspel. Vrijdag won PSG al van Bordeaux.

Yannick Ferreira-Carrasco stond opnieuw in de basis bij Monaco, dat Lorient met 1-0 versloeg. De Belg liep tegen een gele kaart aan en werd in de 69e minuut vervangen door Jaime Rodrigues.

Christian Brüls was grote waarde voor Nice. De ex-speler van AA Gent gaf twee assists aan spits Dario Cvitanich, goed voor de 0-2 zege tegen Rijsel. Dankzij deze eerste overwinning op verplaatsing staat Nice zesde in de stand, op vijf punten van koploper Monaco (13). Bij Rijsel kwam Divock Origi in de 57e minuut op het veld.

Saint-Etienne bouwde bij Valenciennes een stevige voorsprong uit via Corgnet, Hamouma en opnieuw Corgnet. De tegentreffer van Melikson vanop elf meter kwam te laat om de bezoekers nog te verontrusten.

Uitslagen:

Vrijdag
Bordeaux - Paris SG 0-2

Zaterdag
Toulouse - Marseille 1-1
Valenciennes - Saint-Etienne 1-3
Guingamp - Bastia 1-1
Montpellier - Reims 0-0
Ajaccio - Evian 2-3
Nantes - Sochaux 1-0

Zondag
Monaco - Lorient 1-0
Lille - Nice 0-2
Lyon - Rennes ...-...