Finalisten ‘Mijn Restaurant’ sluiten zaak
Foto: wvm

Restaurant Bigarreaux in Sint-Truiden sluit op drie november de deuren. Zaakvoerders Ann Peeters en Tom Paumen, in 2009 nog finalisten in het VTM-programma ‘Mijn Restaurant’, hebben het over een ‘bewuste keuze’.

‘We moesten beslissen of we opnieuw voor minstens vijf jaar achter de kookpotten wilden kruipen. Ik kan me niet meer opnieuw voor vijf jaar opladen’, zegt Tom in Het Belang Van Limburg. Ook chef Ann heeft andere plannen. ‘Ik word er dertig en voel dat de tijd gekomen is om mama te worden’, klinkt het.

Ann en Tom verloren in 2009 de finale van ‘Mijn Restaurant’ van Gaëlle en Claudio in Kortrijk. Toch namen ze na het programma de draad weer op met een afgeslankte versie van hun restaurant Bigarreaux op het Heilig-Hartplein in Sint-Truiden.

Het duo droomde er van om na een vijftal jaar een eigen pand aan te kopen, maar laat dat plan nu dus varen. ‘We zijn tot de vaststelling gekomen dat wij na vijf jaar amper vooruit gegaan zijn met ons leven. Wij zetten op een fijne manier een punt achter vijf fantastische jaren’, zegt Ann.