Hazard en Lukaku deejays van 'klein feestje' in kleedkamer
Foto: Twitter@RomeluLukaku9
Heel België stond gisterenavond op zijn kop na de 0-2-zege in Schotland en de nakende kwalificatie voor het WK voetbal in Brazilië. Met een nuchtere bondscoach zoals Marc Wilmots verklaarden de Rode Duivels voor de camera nog dat ze 'slechts een klein feestje' zouden bouwen omdat ze nog lang niet in Brazilië zijn. Ondertussen lekte echter uit dat de jonge Duivels wel degelijk een feestje bouwden.

Het welverdiende feestje begon al in de kleedkamer, waar Eden Hazard en Romelu Lukaku de deejays van dienst waren. Dat verklapte Axel Witsel aan Sporza:

'Natuurlijk was het feest in de kleedkamer. Iedereen is blij. We hebben hard gewerkt voor dit succes, dan kan dit. Hazard en Lukaku zorgden voor de muziek met hun iPod. Onze sterkte is dat we een groep vrienden zijn. En dat straalt af op het veld.'

En ook in het vliegtuig was de sfeer nog opperbest, zoals we mogen opmaken uit de foto's die Romelu Lukaku op Instagram zette. Hazard, Fellaini, Witsel, Lukaku, Benteke en Cahdli: allemaal erg 'happy'.