Kate Middleton vertelt over de bevalling
Foto: AFP

Volgens het Amerikaanse tijdschrift ‘Vanity Fair’ beschreef Kate Middleton haar bevalling tijdens een gesprek met een vriendin als ‘perfect natuurlijk’.

In de oktobereditie van het blad zegt een bron: ‘Ze sprak net na de bevalling met enkele van haar beste vriendinnen en beschreef de geboorte van prins George als perfect. Ze vertelde dat er geen complicaties waren. Ze droomde van een natuurlijke geboorte en was zo blij dat het haar gelukt was.’

Volgens George Brown, die de voorbije 31 jaar een goede vriend was van de familie, lijkt Kate hierin op haar moeder. Ook zij zou op een ‘natuurlijke en eenvoudige’ manier zijn bevallen van haar eerste kindje.

In het artikel lezen we ook dat de kapster van de hertogin, Amanda Cook Tucker, de hele maand juli stand-by moest blijven voor de bevalling. Ze moest ook een selectie jurken meebrengen naar het ziekenhuis waaruit Kate dan kon kiezen toen ze voor het eerst voor de paparazzi moest verschijnen. ‘Ze koos voor de lichtblauwe, gestipte jurk van Jenny Packham, omdat haar buikje nog steeds heel rond was en ze besefte dat het geen zin had om te proberen om dat te verbergen. Daarom koos ze voor een flatterend exemplaar dat haar rondingen benadrukte,’ vertelt een bron.

Momenteel zou het doopsel van de kleine George voorbereid worden. Die viering zal in oktober of november plaatsvinden, nadat de Queen terug is uit Engeland.