Akpala moet weg bij Bremen
Foto: IMAGEGLOBE

Ex-Club Brugge-speler Joseph Akpala moet weg bij Werder Bremen om plaats te maken in het budget. Bremen wil namelijk Santiago Garcia overnemen van Palermo, maar heeft daarvoor niet de financiële slagkracht volgens de Duitse krant Bild.

Joseph Akpala kwam vorig jaar over van Club Brugge en verdient bij Werder één miljoen euro per jaar. Daarmee behoort hij tot de grootverdieners bij de Duitsers. Volgens Thomas Eichin, de sportief directeur van Werder, zal Bremen geen gekke dingen doen. Zolang als Akpala niet vertrekt, komt Garcia niet. Volgens Eichin is Akpala wel bereid om te vertrekken en ook Garcia wil naar Bremen komen. Bij Bremen brak de Nigeriaan nooit echt door.

Garcia verbrak eerder zijn contract bij Palermo omdat hij er in ongenade was gevallen bij de fans. Enkele hooligans hadden daar zijn auto vernield. Hij onderhoudt momenteel zijn vorm bij de Chileense club Rangers en wacht tot de FIFA beslist over zijn situatie. Bij Werder beseffen ze dat er nog geen licht is aan het eind van de tunnel.