Zonnige en warme dag
Foto: Bart Dewaele

Donderdag blijft het weer goed, maar tegen de avond koelt het af. Het weekend wordt wisselvallig, maar volgende week wordt het weer weer beter.

Het blijft donderdagmiddag droog met zonnige perioden. Er waait een zwakke, aan zee soms een matige zuidwestenwind. De maxima bedragen 21 tot 24 graden. Donderdagavond en -nacht is het droog met opklaringen en wolkenvelden. Plaatselijk kan mist ontstaan. De minima bedragen 7 graden op de Hoge Venen tot 13 graden vlak aan zee.

Vrijdag blijft het op de meeste plaatsen droog met wolkenvelden maar ook zon. Er waait een matige, aan zee een vrij krachtige zuidwestenwind. De maxima bedragen 20 tot 24 graden.

Zaterdag is het enige tijd bewolkt met wat regen of een bui. Later klaart het geleidelijk weer wat op vanaf de kust. ‘s Middags wordt het zowat 20 graden.

Van zondag tot en met woensdag is het rustig en overwegend droog nazomerweer met geregeld zon. De middagtemperatuur loopt op van ongeveer 19 graden zondag naar pakweg 24 graden op dinsdag en woensdag.

(belga)

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig