Verbeter de geluidskwaliteit van je iPhone of iPad
Foto: Beautifyer

Met een degelijke hoofdtelefoon en je favoriete equalizer-instelling klinkt de muziek op je iApparaat lang niet slecht. De Belgische app Beautifyer toont echter dat het altijd beter kan.

Beautifyer is een alternatieve muziekspeler van Auro Technologies uit Mol, een specialist in klankverbeterende technologie voor onder meer (thuis)bioscopen, hoofdtelefoons en games. De toepassing biedt vrijwel dezelfde mogelijkheden als Apples eigen Muziek-app, in een gelikt nieuw jasje weliswaar, en neemt ook keurig je bestaande afspeellijsten over. Het grote verschil zit ’m in de centrale Beautifyer-knop.

Wanneer je daarop drukt wordt de klank van je songs in real-time geanalyseerd en met behulp van speciale, door Auro Technologies in eigen huis ontwikkelde algoritmes verbeterd. Het effect is wat subtieler dan bij een gewone equalizer-preset en laat je liedjes voornamelijk ruimtelijker en ook wat voller klinken. Via de pijltjestoetsen aan de linkerkant kan je het Beautifyer-niveau zelf doseren en met de Boost-modus versterk je het effect desgewenst nog wat meer.

Muziekliefhebbers die er snel bij zijn kunnen Beautifyer (tijdelijk) gratis downloaden; na 7 september betaal je voor de app weer de ‘volle pot’ van 2,39 euro.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig