Eerste editie Street Food Bazaar in Gentse Vooruit
Foto: fvv

De Gentse Vooruit slaat de handen in elkaar met kookstudio Eetavontuur en organiseert dit weekend een Street Food Bazaar. Zoals de naam al doet vermoeden zult u er authentieke straatgerechten kunnen proeven, maar er staan ook workshops, film en zelfs yoga op het programma.

De Gentse kookstudio Eetavontuur heeft bij Lannoo al vier boeken uitgebracht, die ons meenemen naar de streetfoodkeukens in Thailand, Vietnam, Singapore en New York. Dit weekend kunt u ook zelf gaan proeven van vijf streetfoodgerechten uit vijf verschillende landen (Laos, Mexico, Vietnam, Thailand en Indië) die worden gepresenteerd in het café van de Vooruit.

Daarnaast is er ook een FoodMiniCinema georganiseerd door de foodbloggers achter Alle Dagen Honger, gaan er rondleidingen in de gloednieuwe torentuin waar de Green Bastards onbekende groenten en kruiden kweken, kunt u zich laten inwijden in de yogawereld en worden er diverse lezingen en workshops georganiseerd, onder andere om uw eigen cola te maken.

Praktische info:

Street Food Bazaar gaat door op zaterdag 31 augustus, van 18.00 uur tot middernacht, en zondag 1 september, van 11.00 tot 17.00 uur. Wie de vijf gerechten wilt eten, betaalt 19 euro (10 euro voor kinderen), de andere activiteiten zijn gratis en dus ook toegankelijk zonder ticket. Meer informatie vindt u terug op de website van De Vooruit.