Alweer pech voor Nicolas Pfaff

Het zit Nicolas Liébart, de echtgenoot van Debby Pfaff, niet mee. Het werd niets met zijn danscafé B-52 en nu heeft hij ook medische problemen: enkele weken geleden werd hij geopereerd aan een acute hernia, schrijft TV Familie.

‘Ik word nu al zot van de gedachte dat ik enkele weken moet revalideren’, zegt Nicolas. ‘Zoals men zegt: gezondheid kan je niet kopen’. Hij was met zijn vrouw op vakantie in Frankrijk toen hij last kreeg van pijn in zijn onderrug, die zo hevig werd dat ze moesten terugkeren. Een onmiddellijke operatie volgde en de rest van de vakantie moest Nicolas acht weken platte rust houden.

‘Ik was gevraagd om mee te doen aan dat schansspringprogramma (Vliegende Hollanders, waar Nicolas na één aflevering moest afhaken, nvdr), maar omwille van mijn rugproblemen zagen de dokters dat niet zitten. Momenteel mag ik zelfs helemaal niets doen, op doktersvoorschrift. Om de twee dagen moet ik naar de rugschool. Daar leren ze me juist bewegen om mijn rug zo weinig mogelijk te belasten. Veel feesten is er nu niet bij’.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig