12 gangen, 1 blik
Foto: Photo News

Conserven voor foodies

In wat hij zelf een aanklacht tegen ons westers consumentisme noemt, propte de Britse ontwerper Chris Godfrey een twaalfgangenmenu in één enkel conservenblik. Hier het origineel lijstje van al het lekkers dat als blikvoer verorberd kan worden: “Selection of local cheeses with sourdough bread /Pickled kobe beef with charred strawberry /Ricotta ravioli with a soft egg yolk /Shitake mushroom topped with filled peppers /Halibut poached in truffle butter in a coconut crepe /Risotto foraged ramps, prosciutto and fresh parmesan/ French onion soup with fresh thyme and gruyere cheese /Roast pork belly and celeriac root puree /Palate cleanser, pear ginger juice /Rib eye steak with grilled mustard greens /Crack pie with milk ice cream on a vanilla tuille /French canele with a malt barley and hazelnut latte”. Smakelijk!

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig