Nieuwe Cercle-transfer begaat meteen flinke flater
Foto: Cerclebrugge.be
Cercle Brugge neemt de Italiaanse aanvaller Gaetano Monachello op huurbasis over van AS Monaco, zo maakte groen-zwart vrijdag bekend. De huurovereenkomst is volgens de Vereniging 'het eerste resultaat van de contacten tussen Cercle Brugge en AS Monaco met het oog op een mogelijke samenwerking in de toekomst'.

De 19-jarige Monachello is een jeugdproduct van Inter Milaan. Sinds januari speelde hij voor het Cypriotische Olympiacos Nicosia. Daar werd hij opgemerkt door Monaco, dat hem een verbintenis tot 2016 bood. 'Als een volgende stap in zijn sportieve ontwikkeling vindt Monaco het beter dat hij dit seizoen naar Cercle komt', klinkt het.

'Cercle Brugge is zeer gelukkig met deze overeenkomst en verwelkomt Gaetano die extra scorend vermogen moet toevoegen aan groen-zwart. De speler, die de volledige voorbereiding meemaakte met de A-kern van Monaco, is in principe volgende week inzetbaar.'

Flater

Monachello was blijkbaar niet zo goed ingelicht over zijn nieuwe werkgever want hij tweette vandaag 'Ik ga naar Club Brugge'. Dat werd hem uiteraard niet in dank afgenomen door de Cercle-supporters die hem meteen wezen op zijn flater. De jonge Italiaan verwijderde de tweet meteen van zijn pagina en excuseerde zich bij de fans.