Beautyblogster Michelle Phan daagde haar vriend Dominique Capraro uit om met haar make-up aan de slag te gaan en legde zijn verdienstelijke poging om haar op te maken vast op camera. Het geklungel werd ondertussen al meer dan 1,6 miljoen keer bekeken op YouTube.

De video duurt een tiental minuutjes en toont hoe de onwetende Capraro zijn uitereste best doet om de juiste producten op de juiste plekjes te smeren. Hij begint met foundation en brengt daarna een laagje poeder aan.

Vervolgens vraag Phan hem om haar smokey eyes te bezorgen. Ze probeert hem gerust te stellen en zegt: 'De eerste keer dat ik het sexy effect uitprobeerde zag ik eruit als een panda.'

Daarna gebruikt hij ook eyeliner, blush en lipgloss om zijn vriendin op te maken. Een moedige Phan nodigt hem ook uit om haar wimpers te krullen, maar die tang vindt haar vriend nogal 'intimiderend'.

Ondanks het tegenvallende resultaat stelt Phan voor om op deze manier samen iets te gaan eten. 'Ik ga me wel verstoppen,' zegt Capraro, die ondertussen inziet dat hij misschien net iets te veel kleurtjes en poedertjes heeft gebruikt.