Sofie Dumont gaat koken met kinderen
Sofie Dumont Foto: Photo News

Ladychef Sofie Dumont is voor het nieuwe seizoen van het VTM-programma ‘De keuken van Sofie’ nog volop op zoek naar kinderen die graag koken. Dumont wordt dit jaar namelijk een dag per week bijgestaan door een jeugdige hulpkok.

Dumont, die vorige week nog bekendmaakte dat ze haar restaurant Les Eleveurs in Halle na dertien jaar verlaat, is in volle voorbereiding voor een nieuw seizoen van haar kookprogramma De Keuken van Sofie. Eén dag per week zal ze daar worden bijgestaan door een jonge hulpkok.

Kinderen tussen acht en veertien jaar oud die graag zelf eens in de keuken staan, kinderen die hun lievelingsrecept willen tonen, of nieuwsgierigen die een kookvraag hebben voor de chef, mogen zich kandidaat stellen voor de website van VTM.

Dumont kreeg in 2009 voor het eerst een kookrubriek op radiozender MNM en presenteerde daarna twee seizoenen van het kookprogramma Goe gebakken op VT4. Vorig jaar stapte ze over naar VTM, waar ze een dagelijks kookprogramma kreeg. Het nieuwe seizoen van De keuken van Sofie gaat op maandag 26 augustus van start.