Het bekende ginmerk Bombay Sapphire en premium tonic Fever-Tree slaan deze zomer de handen in elkaar en openen in Knokke een pop-upbar met de nadruk op - u raadt het al - gin en tonic. Een maand lang laten bekende creatievelingen en bekende bartenders hun verbeelding gaan in de Imagin bar

Bij zomerse temperaturen iseen ijskoude, bitter-kruidige gin-tonic de ideale, verfrissende aperitief. In Knokke kan u nu, aansluitend op een dagje bakken op het strand, afkoelen in de Imagin.

De bar is gevestigd in een villa  annex antiekzaak met prachtig terras, op de hoek van de Elizabetlaan en de Meerlaan in Knokke-Heist; op enkele passen van het befaamde hotel La Réserve. Gasten kunnen er terecht voor perfect geserveerde cocktails, mocktails en uiteraard de Bombay Sapphire-gins en de premium mixers van Fever-Tree, waaronder de nieuwe Elderflower Tonic. Elke donderdag wordt de gin & tonic extra in de kijker gezet met de aanwezigheid van enkele breinen achter de 'signature' ginsen tonics van Bombay Sapphire.

Bombay Sapphire vroeg vijf creatievelingen en evenveel vooraanstaande Belgische topbartenders hun eigen interpretatie te geven van de klassieke Gin & Tonic. Het resultaat is een vaak verrassend, eigenzinnig en kleurrijk arsenaal van cocktails. De Bombay Sapphire Signature Gin Tonics zijn van de hand van Marnick Smessaert (DARK), Eveline Hoorens (koeffiebrandster en vrouw van Panamarenko), Dominique Persoone (The Chocolate Line), Olivier Kummer (parfumeur) en Peter De Clercq (chef en eigenaar van restaurant Elckerlijc).

De mixologen van dienst: Paul Morel (Pure C), Jan Van Ongevalle (Casino Knokke), Dieter Van Roy (Josephine’s), Kristof Burm (Cafe Theatre) en Marco Mathieux (Bar Bounce).

En mocht u de G&T een beetje beu zijn, dan moet u zeker voor de Barrel Aged Negroni gaan. Best reserveren voor u er naar toe gaat, de plaatsen zijn beperkt en gauw ingevuld.

Praktisch:

Imagin
Elizabetlaan 178
8300 Knokke
Open vanaf 20 juli van donderdag tot zondag, van 16u tot 22u
Reservaties: tel. +32 468 15 60 22
cocktails@imaginknokke.be
www.imaginknokke.be
www.facebook.com/imaginknokke