LG kondigt witte Nexus 4 aan
LG Nexus 4
De Koreaanse elektronicareus LG heeft zopas aangekondigd dat het ook een witte versie van de populaire Nexus 4 zal maken. Vermoedelijk komt die ook naar de Benelux.

De Nexus 4 was de eerste telefoon die LG samen met Google mocht maken. Toestellen uit de Nexus-reeks zijn enigszins anders dan de doorsnee Android-smartphones en -tablets, omdat ze een ‘pure’ versie van de software krijgen, en als eerste over nieuwe updates kunnen beschikken.

Door het wereldwijde succes van deze Nexus 4 heeft LG nu besloten om ook een witte variant van het toestel op de markt te brengen. Buiten de behuizing verandert er niets aan de Nexus 4. Dat betekent dus: een scherp 4,7 inch-scherm, de nieuwste Android 4.2, een krachtige quad-coreprocessor en 2 GB werkgeheugen.

Of deze witte Nexus 4 ook in België te koop zal zijn, is niet meteen duidelijk. De oorspronkelijke zwarte Nexus 4 heeft er even over gedaan om in Belgische winkelrekken te belanden, maar volgens Androidworld onderhandelt LG Benelux op dit moment met zijn partners om ook de witte Nexus 4 snel te kunnen aanbieden.

Als dat het geval is, zullen beide Nexus-smartphones wellicht ook hetzelfde prijsetiket opgekleefd krijgen: 469 euro.