Flair krijgt nieuwe hoofdredacteur
Foto: ast

Ingrid Cops wordt volgende maand de nieuwe hoofdredacteur van het vrouwenmagazine Flair. Het weekblad zal veranderen in een multimediaal merk.

Op 25 juni verhuist Sanoma Media, uitgever van 22 magazines, naar de site Zuidpoort aan het centraal station van Mechelen. Het mediabedrijf heeft vandaag nog drie vestigingen in Antwerpen, Diegem (Machelen) en Pulderbos (Zandhoven). Voor Flair verandert er meer dan enkel een verhuis. het blad krijgt ook een nieuwe hoofdredacteur.

‘De mediamarkt staat onder druk. Voor mij wordt het een grote uitdaging om ons printgeoriënteerde team om te vormen naar een multimediale redactie’, zegt Ingrid Cops. ‘Bovendien maken we van de twee redacties, de Vlaamse en de Waalse, één team dat nationale content zal creëren met accenten op eigen taal en cultuur. Een stevige opdracht dus, maar dat is precies wat me aantrekt en ik geloof er ook in’, aldus Cops. 

In 1991 startte Cops haar carrière bij Flair als grafisch vormgever. Ze werd artdirector en startte het maandblad Glam*it op. Ze stond onder meer mee aan de wieg van het maandblad Goedele, ze herlanceerde Story en restylede het maandblad Milo.

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig