Sophie en William Fehervari richten ‘nieuw Alfacam’ op

De dochter en zoon van de Alfacam-stichters Gabriël ‘Fe’ Fehervari en Karin Stoop, hebben op 2 mei een nieuwe vennootschap opgericht waarvan het maatschappelijk doel zowat identiek is aan dat van Alfacam.

Hun ‘nieuw Alfacam’ luistert naar de naam Hove Media en is een bvba die een kapitaal meekreeg van 18.550 euro waarvan 7.000 euro volstort.

Sophie Fehervari is de zaakvoerster van Hove Media maar de oprichting gebeurde zowel door haar als door haar jongere broer William. Sophie Fehervari is 25 jaar oud, William is 21.

Sophie Fehervari werkt al jaren voor het bedrijf. Ze vertrok in 2011 voor Alfacam naar het Braziliaans filiaal in Rio de Janeiro. Ze maakt er de offertes en stelt er de planning op voor de drie regiewagens die Alfacam er heeft. Die wagens maken in Brazilië, Argentinië, Chili en Uruguay (live)opnames van onder meer voetbal, atletiek en autoraces.

Alfacam ging op 19 april failliet wegens teveel schulden. De nieuwe vennootschap werd op 2 mei opgericht, waarvan het maatschappelijk doel zowat identiek is aan het bedrijf van hun ouders. De bvba Hove Media beschikt over een startkapitaal van 18.550 euro. Zaakvoerster is de 25-jarige Sophie Fehervari. Ze werkt samen met haar 21-jarige broer William, aldus de krant.

Sophie werkte jarenlang voor Alfacam. In 2011 trok ze zelfs naar het Braziliaans filiaal in Rio de Janeiro. Ze maakte er de offertes en stelde er de planning op voor de drie regiewagens die Alfacam er heeft.

Lees het volledige artikel

U wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld u aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig