Messi heeft opnieuw last van rechterdijbeen
Foto: REUTERS

De Argentijnse spits Lionel Messi is zondag opnieuw geblesseerd uitgevallen in de wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-2 winst). ‘Zijn rechterdij speelt opnieuw op,’ verklaarde coach Tito Vilanova na afloop van de wedstrijd. De topscorer in de Spaanse Primera División blijkt toch niet helemaal genezen van de blessure die hij opliep in de kwartfinales van de Champions League.

‘Messi stapte uit de wedstrijd omdat hij opnieuw problemen ondervond met dezelfde blessure. Hij voelde zich een beetje vreemd. Morgen (maandag) maken we de balans op na wat goeie nachtrust,’ zei Vilanova.

Diezelfde Vilanova had al drie wissels doorgevoerd toen Messi het veld verliet, dus eindigde Barcelona de wedsytokd met zijn tienen.

De viervoudige winnaar van de Gouden Bal zag de rest van zijn seizoen in gevaar komen toen hij in de kwartfinales van de Champions League tegen Paris Saint-Germain last kreeg aan het rechterdijbeen.

Vorige zaterdag werd Messi op het veld gebracht tijdens de wedstrijd tegen Real Betis in de Primera División. Hij scoorde tweemaal en hield zo de drie punten in Camp Nou. (belga)

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in