De Franse meisjesnaam Colette inspireerde Parijzenaars in 1997 bij de oprichting van de gelijknamige concept store, maar ook Belsele bij Sint-Niklaas heeft sinds kort zijn eigen Colette.

Acht jaar nadat Pascale Provost haar winkel in Hamme opende, werd de locatie te klein voor haar plannen. De nieuwe winkel in Belsele is 350 vierkante meter groot, plaats genoeg dus om een schat aan handtassen, schoenen en andere accessoires zoals sjaals, riemen en portefeuilles tentoon te stellen. Naast gekende merken zoals onder andere Liu Jo, Mellow Yellow, Sam Edelman en Marc O’Polo, vindt u hier ook een lange lijst unieke labels terug.

Hoewel de winkel een pak groter werd, blijft de persoonlijke service een paradepaardje van de eigenares. De grote ruimte werd aangenaam aangekleed, alsof u zich in de lobby van een boetiekhotel waant. Zo werden de paskamers omgetoverd tot gezellige salons, en is er ook een Men’s Corner met computer, tijdschriften, koffie en televisie, voor alle liefhebbende wederhelften die mee op pad moeten.

Praktische info:

Colette concept store, Nieuwe Baan 135, 9111 Belsele

www.colettestore.be