Van tram tot kraan, beleef bijzondere culinaire ervaringen in Brussel
Dinner in the Sky Foto: rr

Geen Brusselicious dit jaar, en toch heeft u in onze hoofdstad de culinaire ervaringen voor het uitkiezen. Naast de Cube3, het tijdelijke restaurant op grote hoogte, is ook Dinner in the Sky terug voor een nieuwe editie, net zoals de Tram Experience.

Kent u het concept van Dinner in te Sky nog niet kent? Denk aan een grote tafel, die dankzij een grote kraan zweeft in de lucht boven de Kunstberg, zo’n veertig meter hoog, de hele maand juni lang. Het concept hebben we te danken aan de Limburger Stefan Kerkhofs die het ondertussen al in meer dan 45 landen mocht uittesten.

Afwisselend zal een van zeven sterrenchefs op grote hoogte koken voor 22 gasten. Dit jaar nemen David Martin van La Paix, Pascal Devalkeneer van Chalet de la Forêt, Gaëtan Colin van Jaloa, Lionel Rigolet van Comme Chez Soi, Yves Mattagne van Sea Grill, Giovanni Bruno van Senzanome en Luigi Ciciriello van La Truffe Noire deel.

Voor wie toch liever met beide voetjes op de grond staat, is er de tweede editie van Tram Experience. Het unieke tramrestaurant rijdt vanaf 14 mei opnieuw uit, met aan boord een trio van sterrenchefs. De twee chefs Gaëtan Colin en Stefan Jacobs (Vadouxvent) zijn afwisselend verantwoordelijk voor het voor- en hoofdgerecht, terwijl chocolatier Pierre Marcolini instaat voor het dessert.

Praktische info:

De Tram Experience rijdt acht keer per week uit, een driegangenmenu (inclusief dranken) kost 89 euro per persoon. Voor meer info en reservatie kunt u terecht op de website www.tramexperience.be. Voor Dinner in the Sky telt u 250 euro neer. Reserveren gebeurt via www.dinnerinthesky.be