Prins Harry verklapt geslacht van Kates baby
Harry, Kate en William Foto: Photo News

Prins Harry is zo enthousiast over de komst van de baby van prins William en Kate dat hij het geslacht verklapt zou hebben. Volgens Britse zondagskrant The Sunday People vertelt de Britse royal tegen vrienden dat hij in juli een neefje krijgt.

Tot voor kort dacht iedereen dat Kate Middleton in verwachting was van een meisje, maar daar heeft prins Harry verandering in gebracht. Britse zondagskrant The Sunday People schrijft dat de broer van William aan naaste vrienden heeft verklapt dat het een jongen wordt.

‘Harry verkondigt tegen iedereen dat het koppel een zoon krijgt en hoe blij hij is met het vooruitzicht van een neefje,’ zegt een bron uit Harry’s intieme kring. Volgens de insider heeft Kate altijd een jongen gewild en hebben vrienden en familie al cadeautjes klaarliggen voor de baby: ‘Ze zullen veel blauw in huis hebben.’

Officieel houden de hertog en hertogin van Cambridge het geslacht geheim tot aan de geboorte. Kate kocht eerder wel een lichtblauwe kinderwagen; volgens sommigen een duidelijk teken, volgens anderen wellicht een puur esthetische keuze. Of het nu een jongen of een meisje wordt, de baby zal derde in lijn voor de troon zijn.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in