Nieuwe single Daft Punk gelekt
Foto: daft punk
De nieuwe single van Daft Punk, 'Get Lucky', met Pharrell Williams en Nile Rodgers, is gelekt op het internet. De single is een voorloper van het album 'Random Access Memories'.

Het wachten is eindelijk voorbij. Vrijdag wordt de nieuwe single van Daft Punk voorgesteld, maar vandaag lekte hij al op het internet. 'Get Lucky' is de titel van de langverwachte single. N.E.R.D-frontman Pharrell Williams zingt en Nile Rodgers van de legendarische discoband Chic speelt en zingt mee in de single. 

Op 20 mei komt het nieuwe album uit van Thomas Bangalter en Guy-Manuel de Homem-Christo, beter bekend als het Franse dj-duo Daft Punk. 'Random Access Memories' wordt er de titel van. Aan de plaat werkten onder meer Giorgio Moroder, Paul Williams, Nile Rodgers, Julian Casablancas van The Strokes, Panda Bear van Animal Collective en Pharrell Williams mee.

Aan de plaat ging een indrukwekkende promocampagne vooraf. Zo kregen de kijkers van Saturday Night Live een 15 seconden durend filmpje te zien, werd op het SXSW-festival heel de stad volgehangen met affiches en werden filmpjes gelanceerd waarin enkele van de medewerkers aan de plaat vertellen over hun samenwerking met Daft Punk.

Niet de album-versie

Op de tracklist van het nieuwe album 'Random Access Memories' staat dat 'Get Lucky' zes minuten duurt. De gelekte versie zou dus de 'radio edit' zijn, die verstuurd wordt naar radiozenders.

Je wil onze betalende artikels lezen maar nog geen abonnement nemen? Meld je aan en proef gratis van  plus-artikels.

Lees gratis ›

Geen betaalgegevens nodig