Koopjessite iBood pakt vandaag uit met een erg interessante aanbieding voor wie op zoek is naar een krachtige Android-smartphone. In het virtuele winkelrek ligt de LG Nexus 4 voor 390 euro.

De Nexus 4 is een Android-smartphone die LG samen met Google heeft ontwikkeld. Officieel is dit toestel niet in België te verkrijgen, waardoor veel geïnteresseerde kopers uitweken naar webshops in de buurlanden. Nu is deze uitstekende Nexus 4 toch te krijgen in België, al was het maar voor even. De Nexus 4 is namelijk de aanbieding van de dag op koopjessite iBood.

Enkel vandaag kan je dus de Nexus 4 op iBood aanschaffen, voor 390 euro. Daarvoor krijg je een krachtige Android-smartphone met onder meer een 4,7 inch scherm, een potige quad-coreprocessor, 2 GB werkgeheugen en een 8-megapixelcamera. Een ander voordeel van de Nexus-toestellen die onder het toezicht van Google worden gemaakt, is dat ze altijd als eerste over de laatste Android-versie kunnen beschikken.

iBood zegt er niet bij hoeveel toestellen het in de aanbieding heeft, maar wie op zoek is naar een potente Android-telefoon aan een betaalbare prijs kan vandaag een zaakje doen met deze Nexus 4.

In onze bespreking van een tijdje geleden kreeg dit toestel alvast het maximum aantal punten.