Cruise wil cougars aan een jonge man helpen
Foto: Shutterstock

Goed nieuws voor rijpere vrouwen die het hart van een jonge man willen veroveren. De nieuwste cruiseformule brengt beschikbare cougars en toyboys immers samen.

Volgens NBC News voelen steeds meer mannen tussen de 25 en de 35 jaar zich aangetrokken tot rijpere vrouwen, de zogenaamde cougars. Algemeen wordt aangenomen dat er vooral hopeloze vrouwen aan boord zijn maar dat cliché klopt niet. Jonge mannen ontmoeten meestal oudere vrouwen die stevig in hun schoenen staan, veel zelfvertrouwen hebben en weten wat ze willen.

Een zekere kunstenares Manderino nam deel aan een cougarcruise en leerde een toffe man kennen die haar later ten huwelijk vroeg. Echter niet alle toyboys vinden het liefdesgeluk tijdens de reis. Er varen meestal meer mannen mee dan vrouwen, wat de kans op een perfecte match verkleint. ‘Tot nu toe slagen we er niet in om evenveel mannen als vrouwen aan boord te krijgen', aldus Rich Gosse van Cougarevents.com.

Tijdens de Cougar Cruise kunnen de reizigers elkaar beter leren kennen aan de restauranttafel, op een dansfeest of in een jacuzzi. De volgende cruise, die drie dagen duurt, vindt plaats in december 2013. Het schip vaart van Miami naar de Bahama's. Kostprijs? 339 dollar (262,51 euro). Meer informatie via www.singlestravelcompany.com