Lesley-Ann Poppe verklapt grootste verslaving
Foto: Stubru

Zoals elke woensdag komt er in ‘Hammertime', het programma van Otto-Jan Ham op Studio Brussel, een gast uit de kast. Deze keer mocht de presentator Lesley-Ann Poppe verwelkomen. En hij kwam heel wat van haar te weten.

De bevallige blondine had het onder meer over haar voorliefde voor metalmuziek en over de ergste fysieke pijn die ze ooit heeft ervaren. Zo heeft ze veel pijn gehad toen ze haar tong liet piercen. ‘De piercing zat niet meteen goed, dus moesten ze hem opnieuw steken. Ik was precies Dracula met al dat bloed in mijn mond', aldus Poppe. Ze vertrouwde Ham ook toe dat ze al meer dan veertien jaar een navelring heeft. Die liet ze plaatsen in Duitsland. ‘Daar zijn ze lichtjaren voor op België', grapte de Studio Brussel-ster.

Ham polste ook naar de grootste verslaving van de voormalige B.A.B.E.-zangeres. Op die vraag antwoordde ze resoluut: ‘Red Bull. Ik drink drie blikjes per dag. En als dat niet lukt op vakantie bijvoorbeeld, dan vertoon ik afkickverschijnselen. Dan krijg ik hoofdpijn. Dat is mijn enige ongezonde gewoonte. Verder drink ik enkel alcohol in het weekend, rook ik niet en neem ik geen drugs.'

Ham kwam zelfs te weten dat Poppe in haar studententijd nog promomeisje is geweest voor het energiedrankje. De blondine reed rond met een bestelwagen van het merk en schuimde alle discotheken af om het drankje uit te delen.

Hoe rijk de rondborstige mediamadam is, kwam Ham niet te weten. Kandidaten die een vraag weigeren te beantwoorden, moeten vijf euro boete betalen en dat deed ze ook. Daarmee volgt Poppe het voorbeeld van Helmut Lotti enkele weken geleden. Ham maakte dan maar zelf een rekensommetje. ‘Je runt een beautyschool en schrijft boeken. Ik kan er wel een rekening bij maken', klonk het. 'Ik ben zeker niet rijk. België is Amerika niet', beklemtoonde Poppe.