Samsung plaagt met vage foto van nieuwe Galaxy
Foto: samsung usa
Later deze week stelt Samsung zijn nieuwe Galaxy S-smartphone voor. In de aanloop naar dat evenement plaagt het technologiebedrijf, onder andere met een mysterieuze foto.

Op een druk bijgewoond evenement in New York City zal de Koreaanse gadgetmaker donderdag zijn nieuwste supersmartphone aan de wereld tonen. Zoals dat wel vaker het geval is bij dergelijke lanceringen, werd de voorbije weken al druk gespeculeerd over dit nieuwe toestel en doken er zowat elke dag nieuwe 'lekken' op van wat vermoedelijk de Galaxy S IV zal worden.

Samsung doet ook zelf zijn best om de aandacht voor dit nieuwe toestel niet te laten verslappen. Zo verstuurde de Amerikaanse Samsung-afdeling vandaag een tweet met een vage foto van de nieuwe Galaxy.

Op die foto valt evenwel weinig te zien, buiten dan misschien dat de nieuwe boreling designmatig veel gelijkenissen vertoont met de Galaxy S III, de huidige topper. Een vaststelling die ook Vlad Savov van The Verge niet is ontgaan.

Als we de geruchten mogen geloven, zal de nieuwe Galaxy een groot 5-inch scherm krijgen, een grotere batterij en een ongezien straffe processor met acht rekenkernen. Ook aan softwarekant zou Samsung allerlei snufjes toevoegen, zoals scrollen met de ogen.