Knack Roeselare heeft de lopende contracten van de 28-jarige Nederlander Joppe Paulides en de 23-jarige Belg Pieter Coolman verlengd tot 2014. Dat maakte de volleybalclub dinsdag op zijn website bekend.

Middenspeler Coolman kwam bij de start van dit seizoen over van Prefaxis Menen. Paulides, ook een middenman, speelt momenteel zijn tweede seizoen voor Roeselare. Daarvoor kwam de Nederlander uit voor Averbode.

Knack Roeselare viert volgend seizoen zijn 50-jarig bestaan. 'Deze twee contractverlengingen kaderen in het sportief beleid van Knack Roeselare om de huidige spelerskern zo veel als mogelijk, binnen het vooropgesteld financieel budget, samen te houden tijdens het komend jubileumseizoen 2013-2014', zo staat op de website te lezen. 'De gesprekken met de spelers met aflopende contracten worden eveneens op korte termijn gestart.'

De club, die op 17 februari voor de achtste keer de Belgische volleybeker won, staat na vijf speeldagen eerste in de play-offs en is daarmee goed op weg naar de play-off finale.