Deze sterren probeerden het als fitnesslerares
Foto: Youtube
Vorige week is een fitnessvideo opgedoken van topmodel Karlie Kloss, maar de Amerikaanse schone is lang niet de eerste die in de schijnwerpers staat met haar sportieve prestaties. Deze zes bekende vrouwen waren haar voor.

Baywatch-actrice Carmen Electra is een sekssymbool en dat maakte ze duidelijk in haar fitnessvideo’s. Van suggestieve poses in een sportzaaltje tot stretchoefeningen op bed... sporten kan de schone echt overal. In deze video leert ze je hoe je beweegt als een stripster.Model en actrice Kelly Brook is gegeerd om haar mooie rondingen, wat haar de geknipte presentatrice maakt van een work-outvideo. Want wie wil nu het geheim achter haar gestroomlijnde lichaam niet kennen? Veel trainen met elastieken zou bijdragen tot een bikinibody.Kim Kardashian is van alle martken thuis. Van sekstapes en realityshows tot fitnesslessen op dvd: zolang de ster maar in de spotlights staat, hoor je haar niet klagen.Cher was in de jaren 80 niet alleen actief op het podium, maar ook in de fitnesszaal. Zij lanceerde een resem video’s onder de naam CherFitness. Benieuwd of de 66-jarige ster nog steeds zo fit is.Ex-Spice Girl Melanie Brown, destijds beter bekend als Mel B of Scary Spice, wou haar strakke lichaam ook na de split van de meidengroep in ere houden. Van alle sterren in dit lijstje komt ze het meest geloofwaardig over.
Cindy Crawford maakte in de jaren 90 niet alleen furore als model, ook haar carrière als zwoele fitnessinstructrice bracht geld in het laatje. Zij bleek een grote fan te zijn van het strand. Wil je het model achterna, laat je dan gaan als je nog eens aan de kust vertoeft.


De moeder van alle fitnessende sterren is Jane Fonda. Reeds in de jaren 70 leerde ze haar fans sporten. Vandaag is de actrice 76 jaar en is het duidelijk dat al die trainingen in haar voordeel hebben gespeeld. Ze ziet er immers nog steeds fit uit.