'Anne Hathaway razend op haar collega'
Foto: Getty Images
Volgens het Amerikaanse entertainmentmagazine Us Weekly liet de Amerikaanse actrice Anne Hathaway zich aan de vooravond van de Oscars niet van haar mooiste kant zien. Ze werd woedend op Amanda Seyfried omdat ze van plan was om voor de uitreiking een gelijkaardige jurk aan te trekken.

Tijdens de repetitie voor de Oscars ontdekten Anne Hathaway en haar Les Misérables'-collega Amanda Seyfried dat ze een vergelijkbare jurk hadden klaarliggen voor het grootste evenement. Anne werd woedend en Amanda hulde zich in stilzwijgen.

Hathaway wilde dolgraag de jurk van Valentino dragen die ze had uitgekozen, maar ruilde die uiteindelijk toch voor een lichtroze exemplaar van Prada. Terwijl ze die beslissing nam liet ze haar visagisten wel uren wachten.

Seyfried schitterde op de Oscars in haar jurk van Alexander McQueen, maar moest uiteindelijk toegeven dat die outfit toch niet zo comfortabel was. 'Ik kan niet gaan zitten', gaf ze toe aan de Amerikaanse zangeres Kelly Rowland. 'Het voelt aan alsof mijn organen langzaam maar zeker uit mijn lichaam worden geduwd.' Wij vermoeden dat Anne weinig medelijden had met haar blonde collega.

 

 

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in