Mobiele Photoshop manipuleert foto's op je smartphone
Foto: adobe
Op tablets is de Photoshop-beeldbewerker van Adobe al langer beschikbaar, maar vanaf vandaag kan je ook op een smartphone aan de slag om afbeeldingen te manipuleren.

De tabletversie van Photoshop Touch is een populaire app voor wie snel even wat beelden wil bewerken en manipuleren. De smartphoneversie die nu beschikbaar is voor de iPhone- en Android-telefoons moet qua functionaliteit niet onderdoen voor deze tabletversie van Photoshop.

Het is even zoeken om de brede waaier aan opties tevoorschijn te toveren op je telefoonscherm, maar binnen de kortste keren ben je in de weer met de lagen, filters, effecten en selectietools om afbeeldingen naar een nieuwe hoogte te brengen.

Als je een recente Photoshop op meerdere toestellen hebt staan, kan je met de Adobe Creative Cloud bovendien kiezen of je projecten bewerkt op smartphone, tablet, pc of Mac. 

Zowel op de iPhone als op Android-smartphones betaal je voor deze Adobe Photoshop Touch 4,49 euro. Voor de tabletversie van Photoshop Touch betaal je respectievelijk 8,99 euro (iPad) of 7,99 euro (Android-tablets).

 

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in