Libelle krijgt eigen TV-zender
Foto: *
Vanaf 15 augustus zal Libelle ook op televisie te bekijken zijn. De digitale televisiezender Libelle TV zal programma's brengen die qua inhoud in het verlengde van het magazine liggen.

LibelleTV zal 24 uur op 24 te bekijken zijn via de digitale zender Telenet. De inhoud van de programma's zal aanleunen bij die van de artikels uit het blad, met items over mama zijn, koken, eten, huis en tuin. 'Libelle TV legt de nadruk op lokaal geproduceerde programma's die de vrouw helpen op een toegankelijke en praktische manier de verschillende rollen die ze heeft goed te kunnen vervullen', aldus Anouk Mertens, manager audiovisuele projecten bij Sanoma Media . 'De magazines van Libelle worden elke week door meer dan 1 miljoen vrouwen gelezen in Vlaanderen. Hun trouw aan deze bladen bewijst dat er nog heel veel mogelijkheden zijn met de thema’s die hierin aan bod komen. Sanoma wenst rond deze thema’s een 360° omgeving te realiseren en televisie ontbrak hierin vandaag nog'.

De commerciële exploitatie van Libelle TV zal beheerd worden door Sanoma Media. Voor de spot reclameregie werkt Sanoma Media samen met SBS Sales Belgium. De regie van SBS Belgium breidt zo haar portfolio uit met een complementaire zender.