Kelly Hildebrandt gaat scheiden van ... Kelly Hildebrandt

Kelly Hildebrandt én Kelly Hildebrandt.

Ze leerden elkaar kennen via de sociaalnetwerksite Facebook, ze werden verliefd en met hun trouw in 2009 haalden ze het wereldnieuws. Het gebeurt dan ook niet elke dag dat een koppel met exact dezelfde naam in het huwelijksbootje treedt. Maar nu, nog geen vier jaar later, zit het sprookje tussen Kelly Hildebrandt én Kelly Hildebrandt erop.

Het sprookje van de twee Kelly's begon in februari 2009. Kelly, de toen 20-jarige vrouw, zat op Facebook toen ze een profiel met dezelfde naam zag opduiken. Ze besloot de 24-jarige jongeman een vriendelijk berichtje te sturen. Daar kwam een lange conversatie en uiteindelijk ook een echt afspraakje van. Het klikte meteen en de twee waren al snel verloofd. Het ging zelfs zo snel dat Kelly en Kelly in oktober van 2009 elkaar al het jawoord gaven.

Nu, nog geen vier jaar later, is het sprookje van de twee Kelly's echter uit. ‘We hebben het echt geprobeerd. Het ging echt niet meer, zegt de vrouwelijke Kelly. ‘Zij is een Florida girl, ik ben een Texas guy. We kwamen echt van verschillende werelden', pikt de mannelijke Kelly in. Hij benadrukt wel dat de twee ‘als vrienden' uit elkaar gegaan zijn en dat ze nog altijd door één deur kunnen.