Katie Holmes opvallende afwezige op modeweek New York?
Foto: rr
Nog een kleine maand en het modecircus wordt opnieuw op gang getrokken. IMG maakte alvast het officiële programma voor de modeweek in New York bekend. Opvallende afwezige? Holmes & Yang, het kledinglabel van actrice Katie Holmes, dat pas vorig seizoen zijn debuut maakte op de modeweek.

Holmes & Yang werd in 2009 opgericht door de Amerikaanse actrice Katie Holmes en haar styliste Jeanne Yang. Vorig jaar september stelde het label voor de eerste keer zijn nieuwe collectie voor tijdens de officiële modeweek van New York. Op hetzelfde moment als 'vriendin' Victoria Beckham, maar de opkomst was er niet minder om. 

Bij de bekendmaking van het officiële programma van de modeweek in New York is er echter geen spoor van Holmes & Yang, wat doet vermoeden dat er deze keer geen presentatie zal plaatsvinden. Hoewel de recensies van de collectie niet meteen overweldigend waren, gingen de stuks wel vlot over de toonbank. Het blijft voorlopig dus nog speculeren waarom het label de modeweek links zouden laten liggen.

Volgens The Cut blijft het mogelijk dat Holmes & Yang later aan het programma worden toegevoegd. De actrice beëindigde net een reeks voorstellingen op Broadway en had misschien nog geen tijd om de presentatie tot in de puntjes voor te bereiden, klinkt het.