Toert Daft Punk in 2013 of niet?
Foto: ©GOEDEFROIT MUSIC
Het is nog heel onduidelijk of we dit jaar Daft Punk zullen mogen verwelkomen in ons land. De Britse festivalorganisator Rob da Bank zegt dat ze niet zullen toeren, maar volgens andere bronnen zouden de Franse dj's naar Rock Werchter komen.

Er deden de voorbije weken heel wat geruchten de ronde dat Daft Punk eindelijk nog eens op tournee zou gaan. De Franse dj's werden al genoemd als headliners op Glastonbury en Coachella, twee van de grootste festivals ter wereld.

Toch zullen de fans Daft Punk ook dit jaar niet live zien, vertelde festivalorganisator Rob da Bank aan het Britse eFestivals. ‘Maanden geleden kregen we al te horen dat ze zeker niet zouden toeren in 2013', aldus da Bank, die het festival Bestival organiseert. Later kwam hij daarop terug: ‘Ik ben hun manager niet, dus ik kan het niet met zekerheid zeggen.'

De kans bestaat dat de Fransmannen dit jaar een cd zullen uitbrengen en daar een tournee aan zullen koppelen. In die tournee zouden ze op vijf Europese festivals staan. Of Rock Werchter daarbij is, weten we ongetwijfeld binnenkort.

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in