‘Huwelijk Sylvie van der Vaart was opgezet spel'
Foto: Novum FRANS VAN ZIJST
De Nederlandse showbizzexpert Evert Santegoeds beweert dat het sprookjeshuwelijk van Sylvie en Rafael van der Vaart een en al schijn was. Dat zei de man in een interview met De Telegraaf.

Volgens Santegoeds hielden de twee de schijn hoog tijdens de laatste maanden van hun huwelijk. Insiders zouden al langer geweten hebben dat het niet meer boterde tussen hen.

Santegoed haalt aan dat Sylvie vaak alleen te zien was op de rode loper en dat dit haar huwelijk met Rafael in een ‘bijzonder daglicht' plaatste. Hij schijnt ook te weten dat Rafael maar één keer per jaar mee wou naar een evenement met zijn vrouw. De mediawatcher voegt eraan toe dat de voetballer dat zelfs niet kon waarmaken, waardoor de tortelduifjes steeds verder uit elkaar groeiden.

De man beklemtoont dat het koppel elke dag hun uiterste best deed om hun geluk te faken. ‘Via Twitter wilden ze iedereen laten geloven dat ze het meest perfecte showbizzkoppel ooit waren. Ze deelden onder meer een foto waarop ze dolgelukkig bij de kerstboom poseerden. Ze stuurden ook foto's de wereld in waarop ze feestten met vrienden.'

Wist je dat je ook zonder abonnement elke maand 3 betalende  plus-artikels kunt lezen?

Lees gratis ›

Vul je e-mailadres en wachtwoord in